17.mai

I dag var det mange flagg som vaiet i vinden i barnehagen...

I dag var gleden og forventingen merkbar i barnehagen. Dagen før dagen forbereder vi barna for å gi de kunnskap og erfaring om våre tradisjoner knyttet til 17.mai feiringen. Dette er også avslutningen på tema 17.mai som vi har jobbet med over tid.

I dag 16.mai avslutter vi derfor tema med aktiviteter, mat og tradisjoner barna vil kunne kjenne igjen i morgen. Dagen har vært vellykket og vi kan samtidig bekrefte at det er mange som gleder seg til 17.mai.

Barnehagen vil være representert i prosesjonen på Søfteland (se eget 17.mai program), representant fra FAU stiller med barnehagens fane. Håper mange vil ha glede av å delta der.

Vi ønsker dere en riktig god 17.mai  og minner samtidig om at barnehagen har planleggingsdag 18.mai.

Vel møtt etter pinsehelgen tirsdag 22.mai.