Ny oppdatering- hvordan forholde seg ved nyoppstått luftveissymptomer

Her finner du her informasjon om hvordan forholde seg hvis man blir syk, hvem som skal testes, når vi kan gå i barnehagen og en påminnelse om minst en meter avstand.

Oppdatering spesifiserer:

Barn og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse ikke møte i barnehagen. Ansatte og barn skal holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Barnehagen følger siste oppdaterte veileder fra FHI:

Takker for godt samarbeid for å ivareta en trygg og god barnehagehverdag med friske barn og tilstrekkelig fast personal på avdelingene. Vi ber om fortsatt fokus på denne viktige investeringen og minner om desinfeksjon ved inngang og utgang av barnehagen og å opprettolde minst en meter mellom foreldre, personal og andre barn enn ditt eget.

Vi anbefaler fortsatt at søsken av syke barn også holdes hjemme. På denne måten kan vi forebygge unødvendig smittespredning.