Musikkpedagogikk

Vi er glad for å kunne tilby barna musikkgrupper med vår ressurspedagog som er utdannet musikklærer.

I Nøtteliten barnehage skal alle barn få et musikkpedagogisk tilbud. I tillegg til sang og musikk i barnehagehverdagen vil vi også ha egne grupper med musikklek. Her blir det fokus på lek med sang, rytmikk, instrumenter og bevegelse. Målet med gruppene er å la barna oppleve lek og glede med musikk.

I tillegg styrker musikkopplæringen blant annet språk, kroppsmestring, konsentrasjon, samarbeid og sosiale relasjoner. Bildet er av noen av våre nye musikkinstrument. Musikklek gjennomføres på vårt nye musikkrom i barnehagen.

Spennende forberedelser til musikkaktivitet. Nytt tilbud betyr også ny investering av flere forskjellige instrumenter. Dette gleder vi oss til!