Julehilsen fra GARDEN OF EDEN KENYA SUPPORT

Med denne hilsenen vil vi minne deg om vår takknemlighet for at du står sammen med oss i dette flotte arbeidet i Nairobi, Kenya, enten det er med penger, eller rett og slett interesse og oppmuntring. På tross av en lang og utfordrende pandemi, ser vi at økonomien vår i Norge er stabil og god, og at arbeidet i Nairobi har blomstret og utviklet seg også i 2021.

GARDEN OF EDEN KENYA

Kjære venn

I år er det 15 år siden Garden Of Eden i sin nåværende form ble født, og siden den gang er mange liv blitt totalt og varig forandret - fra håpløshet til håp.

Tidlig i 2022 vil du få en mer utfyllende årsrapport, men kort oppsummert er dette det du er med på:

Fadderprogram for 60 barn, som får mat, omsorg, helsehjelp og utdanning - og blir fulgt opp til ferdig utdannet

+ Skole i slummen med plass til 700 barn

Verdens flotteste lille barnelandsby, som for tiden huser 35 barn, og med eget gårdsbruk.

+ 10 ungdommer på High School og 9 ungdommer på College

+ Egen kirke.

+Sang- og dansegruppen GoEdenKids, som nå er ute på Youtube med flere videoer.

+Stadig ad hoc hjelp til barn og voksne som har det vanskelig og trenger hjelp, så som mat, og medisinsk hjelp

Her i Norge er vi så heldige å ha 91 faste givere som sammen med spontane gaver gir oss mulighet til å drifte arbeidet og bygge ut for 600.000 - 1.000.000 kroner årlig de siste årene. Med administrasjonsutgifter på 1,7 % kommer pengene frem der de trengs.

I 2021 har det store investeringsprosjektet vårt vært å bygge et nytt stort hus i barnelandsbyen, som skal huse barn og voksne, gjester og korttidsarbeidere som stadig kommer for å hjelpe.

I 2022 ønsker vi oss flere barnefaddere, ettersom 11 barn mangler sponsor.

Vi er kalt til å være barmhjertige. Det gir livet perspektiv og mening, både for oss som gir av penger, tid og krefter, og for den som mottar. Heldig er den gutten eller jenten som får bli en del av den etter hvert så store Garden Of Eden Kenya-familien i Nairobi.

Riktig God Jul!

Hilsen Helene, Rebekka, Asle, Elin og Harald

Garden Of Eden Kenya Support

www.gardenofedenkenya.no

Nøtteliten bidrar årlig med økonomisk støtte til dette prosjektet. Pengene samler vi inn ved å arrangere kunstutstilling med barnas produkter. Dette er også gjennomført i 2021.