/>

GOD PÅSKE

Etter innholdsrike uker med påskeforberedende aktiviteter er barna nå godt forberedt til å møte påskehøytiden. Gjennom et utvalg av bilder ønsker vi å gi dere innsikt i noen av disse opplevelsene og erfaringene.

Påsken er en tid hvor den kristne kulturarven komme til uttrykk. Vi feirer livet, og fokuserer på flere symboler for liv. Det er derfor ikke tilfeldig at vi snakker og synger om kyllinger, gåsunger, egg, karse og haren.

Vi gir barna kjennskap til påskens innhold gjennom ulike aktiviteter tilpasset barnas alder. Samling med formidling av påskebudskapet på avdelingene, påskevandring i kirken, påskeforming og ikke minst besøk av påskeharen.

Vi er takknemlig for å bli invitert i Os kyrkje på påskevandring, en opplevelse for både små og store.

O

Vi benytter samtidig anledningen til å ønske dere en riktig fin påske og minner om at barnehagen holder stengt fra 11.april. Første dag etter ferie er tirsdag 19.april.