/>

Hurra for 17.mai!

Vi kan nå se tilbake på en innholdsrik periode med 17.mai forberedelse. Tilpasset våre aldersgrupper har informasjon, tradisjon og aktiviteter gitt oss varierte opplevelser. Det er stas med 17.mai leker, 17.mai sang,17.mai mat og ikke minst 17.mai tog. Dere kan også gå I tog med barnehagen på 17.mai. Her er programmet for Søfteland.

Med bilder fra alle avdelinger gir vi dere et innblikk i våre 17.mai forberedelser: vi har lagt vekt på informasjon og tradisjoner i våre forberedelser. Barnehagen er flott pyntet til en førmarkering av 17.mai.

Vi har fisket i fiskedam,. På småbarnsavdelingene fikk vi chips i fiskedammen.

PROGRAM FOR SELVE 17.MAI DAGEN PÅ SØFTELAND:
 08.00: Musikken spelar ved Urheim.
09.45: Toget stiller opp ved Joker Mat.
10.00: Toget går om Furuflaten til skulen.
Ca. 11.00: Søfteland Musikklag spelar til allsong.
Tale av elevar i 7. klasse.
Barna underheld med song.
Ca. 11.45: Kappspringing med premieutdeling for barn under skulealder og 1. til 7. klasse.
Aktivitetar for store og små. Turnoppvising.
Ca. 14.30: Premieutdeling og avslutning.
NB!  E 39 frå Joker Søfteland til Søfteland skule blir stengd frå ca. kl. 10 til ca. kl. 10.30.

Vi ønsker samtidig alle en riktig god 17.mai!