/>

Her kan du se bilder fra vårt temaarbeid som gav 11240 kr til Garden Of Eden.

Det er mye forarbeid, opplevelser, erfaringer og læring i forkant av vår kunstutstilling. Med valgfri sum på barnas formingsprodukter og loddsalg går inntektene til vårt bistandsprosjekt Garden Of Eden Kenya Support. Vi er veldig takknemlig for alle bidrag. Det vet vi at våre venner i Kenya også er.

Dette er en viktig dag for små og store i Nøtteliten. Vi markerer avslutningen på temaarbeidet vårt med selve utstillingen der vi håper på mest mulig inntekt som sendes videre til våre venner i Kenya. Foreldrerepresentantene bistår arbeidet med å samle inn penger ved å gjennomførre loddsalg med flotte lokale premier. Vi er stolt over felles engasjement og resultat. Vi har i år klart å forbigå fjorårets resultat som var på kr 6080,-

Det er mye tradisjon, informasjon og spenning knyttet til temaarbeidet. Best av alt er dette arbeidet både engasjerende, lærerikt og gir erfaringer og opplevelser. Arbeidet fremmer empati, nysgjerrighet, og undring over likhet / ulikhet, og respekt for menneskeverd og menneskerettigheter.

Våre venner i Kenya sender bilder, mail og har også besøkt oss i barnehagen og fortalt om arbeidet og utviklingen. Vi har bidratt til en trygg oppvekst og opplæring for flere av barna i Kiberia slummen. I løpet av de tolv siste årene har vi bidratt økonomisk til å bygge barnelandsby og skole.

Gjennom et variert opplegg kan vi tilpasse læring til de ulike aldersgrupper.  Gjennom samling, musikk, opplevelsesrom, bilder og lek kommer vi oss litt nærmere et land så langt borte. Vi gir barna kjennskap til barn i andre land og deres ulike levekår og kultur. Barna vil møte dette temaarbeidet på både liten og stor avdeling men med progresjon i formidlingen.

Vi har et nært forhold til vårt bistandsprosjekt. Barnehagen har hatt besøk fra Kenya og vi reiser hvert år "på lek" med fly selv helt til Kenya. Det er så spennende, spesielt med vaksinen i forkant av reisen, passkontroll, flygningen og vårt opplevelsesrom, Kenya.

Her kan du se bilder fra vårt temaarbeid som ble avsluttet med kunstutstilling.

Vaksinering før avreise.

Passkontroll før flyavgang. Vi er heldige som har egen flyplass i barnehagen med direkteflygning til Jomo Kenytta, den internaasjonale lufthavn i Nairobi, Kenya..

Flykapteinen sjekker pass og stempler passasjerene.

Prosedyrer før flygning blir fulgt og sammen med lydeffekter glemmer vi nesten at dette bare er på lek.

Servicen er det ingenting å si på. Passasjerene blir godt fulgt opp med enkel servering under flygningen.

Vel fremme er inntrykkene mange.

Kiberia slummen er første stopp.

Felles måltid på gulvet

Naturopplevelsen er fantastisk spennende.

Vel tilbake på Søfteland var det tid for årets Kunstutstilling med salg av barnas formingsprodukter.

En stor takk til alle som har bidratt til denne flotte opplevelsen og ikke minst resultatet av årets innsalmling. TUSEN HJERTELIG TAKK!

Les mer om vårt bistandsprosjekt her: https://www.gardenofedenkenya.no/ og i vår årsplan under fanen PARAPLYEN VÅR på tema BARNEHAGEN SKAL FREMME LÆRING.

Nå gleder vi oss til å sende pengene til våre venner i Kenya.