Stedet mitt

Tema for barnehagedagen 2024 er STEDET MITT. Barna blir kjent med den lokale kulturarven på sitt sted gjennom lek og aktiviteter.

 «Eg og bor på Søfteland» Det er samling og tema er stedet mitt. Felles for barna er at de bor i barnehagens nærmiljø. Barnehagen gir barna kunnskap og erfaring med lokale tradisjoner og muligheten til å oppleve tilhørighet til eget nærmiljø. Vi gir barna opplevelser i og rundt nærmiljøet gjennom vår hverdag. Barnehagen er en del av nærmiljøet og nærmiljøet har betydning for barns liv. 

Vi har feiret barnehagedagen i de 24 årene denne dagen har vært markert. Vi har også i år flaggene heist, med stolthet over det viktige arbeidet som daglig gjøres i barnehagen. 

INNE PÅ BARNEHAGENS OMRÅDE har vi et variert miljø som gir ulike muligheter for læring.

UTENFOR PORTEN er det andre muligheter. Spennende turområder til fine grøntområder. 

GAMLE turstier men også NYE turer oppdages. Gledelig med ny bro over elven til uoppdagede eventyr.

VINDALSVATNET ligger 5 minutter unna barnehagen. Der er plassen hvor vi gjennomfører vår vanntilvenning med førskolebarna. 

Nøtteliten barnehage er sentrale plassert på Søfteland, kort gangavstand til det meste i vårt nærområde. Det gir oss en unik mulighet for å gjøre barna kjent i nærmiljøet. 

Takk til Utdanningsforbundet, Fagforbundet og Foreldreutvalget for barnehager som tar initiativ til å belyse innholdet i vår barnehagehverdag.