Ønsker du å jobbe i Nøtteliten?

Liker du vår pedagogiske praksis beskrevet i årsplanen og kunne ønske å ta del i vårt arbeid og være del av vår personalgruppe?

Med respekt for hverandres ulikheter ser vi at et mangfold øker vår kvalitet. I arbeidet for felles mål kan våre personlige bidrag gjøre prosessen mot målet så mye mer fargerik, spennende og lærerik for både små og store. Vi har et inkluderende arbeidsmiljø med høy trivsel og engasjement for jobben og hverandre. Personalets trivsel er det nødvendige grunnlaget for å kunne skape et trivelig miljø for barna. Nøtteliten barnehage fikk KLP sin arbeidsmiljøpris i 2009 for et viktig nærværsarbeid som har resultert i gode rutiner og innarbeidet praksis.

Vår visjon er at vi sammen skal skape: Et herlig sted på jord for liten og for stor.

Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger men setter pris på samarbeid med ringevikarer ved fravær av fast personal enten ved sykdom eller planlagt fri.

Send gjerne en mail til post@nottelitenbarnehage.no

Informasjon om vårt pedagogiske arbeid finner du i vår årsplan og forventningene til personalet under punktet: Arbeidsmetode

Før oppstart i et evt arbeidsforhold må dette være på plass:

• Fremvisning av plettfri vandelsattest
  • Egenerklæring om utenlandsopphold og bekreftelse på gjennomført tuberkuloseundersøkelse
  • Underskrevet taushetsplikterklæring
  • Gjennomgang av ansattes opplysningsplikt til barnevernstjenesten
  • Gjennomgang av barnehagens rutiner ved brann
  • Arbeidsavtale