Dugnad

Dugnadsoppgavene kan tilpasses tidspunkt som passer dere best. Høstens felles dugnad ble gjennomført 28.09.19. Videre vil listen over dugnadsoppgaver til enhver tid være oppdatert for fellesområder og på den enkelte avdeling. Dere kan ta kontakt og avtale tid for gjennomføring av dugnad når det er oppgaver dere ønsker å hjelpe til med. Ta kontakt for nærmere avtale.

Ta kontakt for mer informasjon. Dag og tidspunkt tilpasses den enkelte familie. Når jobben er gjennomført sendes antall timer på Mail til: post@nottelitenbarnehage.no Timene registreres da i barnets mappe.

Tusen takk til alt godt dugnadsarbeid så langt. Dette er unike bidrag til barnehagen. Høstens fellesdugnad gav resultater til barnas lek og utbedringer på avdelingene og kjøkken. Tusen hjertelig takk!

Aktuelle arbeidsoppgaver er:

Fellesområde:

• Kjøre vekk mindre trær / hageavfall fra Trollstuens uteområde.
  • Klippe greiner på tre ved parkeringen.
  • Montere nye hjul på trillebår.
  • Maling ute (Utvendig bygg Trollstuen)
  • Spyle og rydde  lekeskurene inne
  • Male lekekjøkken og liste rundt kanter inne.
  • Reparere terassedør på Humlebolet. Dør har "trutnet"
  • Fjerne mose på tak i Trollstuen / bod
  • Klippe greiner som vokser inn i gjerde rudt barnehagen
  • male inne, hvite vegger
  • vaske kjøkken Trollstuen

Ønsker du oversikt over deres dugnadstimer? Logg deg inn på Mine sider via hjemmesiden (ikke Kidplan app). I barnets mappe finner du registrerte timer på gjennomført dugnadstimer.

Dugnadsinnsatsen er for oss veldig god hjelp. Bildet over i artikkelen er "lekemøbler" som på magisk vis ble "tryllet" frem på dugnad etter det var gjennomført trefelling i barnehagen. Nå innbyr det til lek hver dag, en god arbeidsinnsats som virkelig påvirker i barnas hverdag.

Tusen takk for all god hjelp som er gjennomført. Vi er veldig takknemlig!