Juleferie

Julen nærmer seg og vi kan se tilbake på dager fylt med forventningsfulle barn, med julekalender, juleverksted, innpakking av julegaver, baking, julesang, juletregang, nissemarsj, julegrøt, teater, adventsamling, Lucia, julekrybbe, lys og varme inne og kalde neser ute...

Når barnehagen stenger fredag 22.desember tar vi juleferie og ser da frem til vi sees igjen 3.januar. Personalet starter opp 2.januar med planleggingsdag for å tilrettelegge for det pedagogiske innholdet for kommende halvår.

Takk for at dere foreldre er så engasjerte i barnas barnehagehverdag. Dette viste seg igjen i brukerundersøkelsen vi gjennomførte i november. Dette har gitt oss viktig informasjon for justeringen av vårt barnehagetilbud fremover. En spesiell hilsen også til personalet for den viktige jobben dere gjør hver dag for barna i Nøtteliten.

Jeg håper dere vil ha glede av bladet vårt Nøtteliten Posten som dere får hjem nå før jul. Der vil dere kunne få et innblikk fra noe av det som har skjedd i vår barnehagehverdag dette siste halve året.

Avslutningsvis noen bilder fra fellessamlingen på Pinnsvinkroken i desember. Dette ble en stemningsfull felles opplevelse for både små og store. Selv de yngste var engasjert i formidlingen av juleevangeliet med sang, bevegelser og gjennom de ulike roller som engler, hyrder, vise menn, Josef med flere...

Jeg ønsker dere en fredfull julehøytid med de beste ønsker for det nye året.

Julehilsen fra Ingvild Vevle Chyba, daglig leder