Os pepperkakebygd 2018

I år som i fjor og året før der... 4-åringene i Nøtteliten har laget de nydeligste pepperkakeengler til årets pepperkakebygd. De ble så fine og kan sees etter den offisielle åpningen under fakkelfredag 30. november i Os sentrum.

4-åringene har også i år laget pepperkakeengler og de er så fine. I år tok vi oss noen kunstneriske friheter og resultatet ble derfor med større variasjon og ikke helt etter tradisjon. Ingen engel er make, hver enkelt er unik og gjenspeiler vårt mangfold i barnehagen som vi setter så stor pris på. 

Privatpersoner, skoler, barnehager, organisasjoner, lag og andre kreative osinger har tatt utfordringen til Kultureininga og Os sentrumsforening. Vi har ønsket å være med å lage den flotteste pepperkakebygden Os har sett! Utstillingen vil stå i Os blomsterservice sine gamle lokaler på torget og skape stemning for store og små i hele desember. 

 

Synes å kjenne igjen engelen som er brukt på bildet på diplomet. Tror det må være en av våre "englebarn" fra en tidligere utstilling.