Nissemarsj

I dag gikk små og store den årlige Nissemarsjen. Det hadde rampenissen også gjort. Han hadde gått turen før oss og gjort nissestreker på veien...

En førjulstradisjon i Nøtteliten barnehage er felles nissemarsj i barnehagens nærområde. Da går vi i lang, lang, lang rekke og alle i rekken har nisseluer på. I tillegg til at vi er godt synlig kan vi også høres. Klart vi synger julesanger mens vi går...

På veien fikk vi oss noen skikkelige overraskelser. Rampenissen hadde tydeligvis gått turen før oss og lagt igjen mange spor. Nissekjolen hang på tørk i et tre, nissestrømpene i et annet og en kjempestilig blinkende nissegenser i et tredje.  I tillegg hang en nisseluen i antennen på en bil på personalparkeringen. Det rareste var at nissen også hadde pyntet med en bleie langs veien, det var morsomt kan dere tro!

Vi endte opp ute i Trollstuen hvor vi gikk rundt juletreet. Vi holdt hender og laget flere ringer rundt treet mens vi sang noen av julesangene vi har lært oss. 

Til lunsj ble det ekte nissegrøt og selvfølgelig besøk av selveste julenissen. 

Julenissen kom på besøk på alle avdelingene og hadde med seg en felles julegave til avdelingene, ny bok og en Nissemarsjmedalje til hvert av barna. 

Tusen takk til Trollstuen som hadde ansvar for Nissemarsjen i dag!

Rampenissen hadde hengt opp nisseklær langs turløypen.

Nesten fremme i Trollstuen. 

Vårt eget juletre som i dag var pyntet ute.

Ikke hver dag vi har selveste julenissen på besøk til lunsj...

Så kjekt med nye bøker, vi som liker så godt å lese sammen.