Nøtteliten barnehage har fått Vipps

Med ny Vippsløsning gjør vi det nå enkelt å støtte vår innsamlingsaksjon 12.juni til Garden Of Eden...loddsalget er med dette nå åpnet.

Vi har nå lagt til rette for en lett, oversiktelig og effektiv innsamling til Garden Of Eden. Vi ønsker i hovedsak all innbetaling via Vipps. Dere kan lett laste ned en egen Vipps app på mobilen hvis det ikke allerede er gjort. 

Ved å trykke kjøp og betal vil dere kunne søke opp Nøtteliten barnehage. På selve innsamlingsdagen vil Nøtteliten komme opp som forslag hvis dere er i barnehagen. Det vil også være Qr-kode i betalingsområde. Dere vil komme direkte inn i vår Vipps butikk der dere har ulike handlemuligheter som:

LODD, KUNST og PENGEDONASJON

  • Lodd i loddbok 5 kr stk (Vil kun selges i vippsbutikken frem til trekning kl 15.30 den 12.juni 2019)
  • Lynlodd 2 kr stk
  • Barnas kunst minimum kr 50,-. Det er her mulighet for å betale tips i tillegg som ekstra donasjon.
  • Donasjon kr 50,-

KAFE

  • Pølse med tilbehør kr 15,-
  • Hamburger med tilbehør kr 25,-
  • Saft, kaffe, te med gratis påfyll kr 5,-
  • Kake, bolle osv kr 10,-

Ved kjøp av lodd må navn skrives i kommentarfeltet.

Det er også i år flotte premier både på loddbok og lynlodd. Loddbøker selges kun frem til kl 15.30 selve arrangementsdagen. Gevinster på loddbok er:

Stor pizza fra MEMOS, kanopadling ER-AN, sparkesykkel, flere par øredobber i sølv og emalje fra Golia design, 2x billetter til Osbadet, Lysestaker og skåler i glass (totalverdi 2500 kr fordelt på 5 premier), middag for 2 på Haljem kafe, strikkegenser str 5 år, lekebasseng fra Toys R`Us, middag for 2 på Ylia og etasjefat / kakefat

Sommerfest / kunstkafe er et samarbeid mellom barnehagen og foreldreutvalget. Alt av inntekter går denne dagen direkte til Garden Of Eden support. Vi er takknemlig for alle bidrag og har siden 2010 sett at våre økonomiske bidrag har gitt mulighet for å videreutvikle prosjektet i Kenya for å hjelpe barna i Kiberia slummen. 

Velkommen til årets innsamlingsaksjon, vår kunstkafe og sommerfest 12.juni kl 15-16.30.