Adventstid i barnehagen💜

Vår første uke i adventstiden går mot slutten. I tillegg til alle gjøremål i barnehagen ble vi tatt godt imot i bedehuset på Søfteland. Musikk, sang og krybbevandring ble en stemningsfull opplevelse for små og store.

Torsdag var alle avdelinger i bedehuset på Søfteland. I et skikkelig uvær gikk turen fra barnehagen til bedehuset der vi ble tatt godt imot. Alt var tilrettelagt for oss med et godt og varmt lokale, dekorasjon  som satt oss på sporet tilbake til tiden da jesusbarnet ble født og ressurs personer som kunne fortelle og supplere med musikk. Avdelingene hadde avtalt sånn at våre barn fikk delta i julespillet som Maria, Josef, hyrder, vise menn, vertshuseier og engler. 

Kantor Andrew Paul Holman startet med lystig pianospill og fanget vår oppmerksomhet. Roen senket  seg og vi ble ledet gjennom programmet av Sokneprest Margrethe Holmboe Askeland.

Hun hadde ansvaret for adventstunden og vi fulgte godt med fra start når hun fotalte om Maria og Josef som måtte legge avgårde på sin reise... Det var også tid til flere sanger i tillegg til Tenn lys. 

Vi er takknemlig som blir invitert til denne stemningsfulle opplevelsen i regi av Os kirke og glad for at barna kan få bli kjent med bedehuset i vårt nærmiljø. Takk for oss!